Horeca, Feesten en Verenigingen

Natuurlijk is het café één van de meest geschikte plaatsen om elkaar te ontmoeten en het tegen elkaar op te nemen in een quiz. Een café dat op stillere dagen een quiz organiseert kan rekenen op extra klanten die, als de quiz leuk is, ook nog terug blijven komen. Veel cafés organiseren daarom een quiz maar het is nog best lastig en tijdrovend om zelf een goede quiz te maken. Funquiz maakt kant en klare quizpakketten van hoge kwaliteit!

Maar een pub is niet de enige plaats waar quizzen georganiseerd worden. Quizzen zijn enorm populair en vormen tegenwoordig steeds vaker onderdeel van een feest, bedrijfsevenement of verenigingsavond. Het is spannend en gezellig want er wordt gespeeld in teamverband. Hierdoor leren mensen elkaar beter en ook anders kennen. Door samen een uitdaging aan te gaan wordt de teamgeest versterkt.

Ons standaard quizpakket is bij uitstek geschikt voor een pubquiz, (bedrijfs)feest of vereniging. Het bevat een grote variëteit aan vragen voor volwassenen, waaronder ook een aantal leuke muziekfragmenten. Er is een keuze uit drie moeilijkheidsgraden.

–          Gezellig   (75% gemakkelijke vragen)
–          Uitdagend  (50-60% gemakkelijke vragen)
–          Pittig (30-40% gemakkelijke vragen)

U kunt, aan de hand van het publiek waarvoor u de quiz wilt organiseren, aangeven hoe gemakkelijk of moeilijk u de vragen wilt hebben.

cropped-brugge-2011-teamquiz.jpg