Bezzerwizzer Bordspel

Het spel BEZZERWIZZER

Dit bordspel is bedacht door Jesper Bülow uit Denemarken. Hij lanceerde het spel in 2006 in Denemarken. Het spel werd direct een succes en momenteel is BEZZERWIZZER het nummer 1 quiz spel in Scandinavië met meer dan een miljoen verkochte exemplaren!

Ons Funquizteam van ervaren quiz schrijvers heeft de vragen voor de Nederlandse editie van BEZZERWIZZER ontwikkeld. Het spel bestaat u 4000 kwalitatief hoogwaardige vragen – verdeeld over 20 categorieën – die een spannende uitdaging bieden en waarop je echt het antwoord wilt weten!

Het draait bij Bezzerwizzer niet alleen maar om de slimste zijn want je kunt je medespelers ook dwarszitten en tactiek gebruiken om dit leuke bordspel te winnen. De vragen bij dit trivia bordspel zijn van een hoog niveau maar door het tactische spelelement betekent dit niet dat de speler met de meeste kennis ook daadwerkelijk het spel zal winnen.Bezzerwizzer wordt gedistribueerd door Bergsala Enigma Benelux B.V.. Meer informatie over het leuke en spannende bordspel Bezzerwizzer kunt u hier vinden: Bezzerwizzer Bordspel